torstaina, lokakuuta 11, 2012

Closed

.
Päätin lopettaa blogin, ainakin toistaiseksi(*. Laskin tuossa että ensimmäisestä postauksesta tuli juuri eilen tasan kuusi vuotta, joten eiköhän siinä ole tätä lajia jo ihan riittävästi. Kiitos kaikki ihanat kommenteista, viesteistä ja tunnustuksista ja siitä että ootte jaksanut lukea. Pus!

t.  "tyttö" eli Johanna


 *) Pidätän oikeuden muuttaa mieltäni milloin tahansa, olenhan kuitenkin nainen ja muutenkin epästabiili. 

133 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Hei tyttö Johanna, tulee kova ikävä. Otamme iloisena vastaan muuttuneen mielen, jos siltä tuntuu.

Onna kirjoitti...

Eiiii! Mutta onnea elämääsi ja kiitos näistä vuosista, jotka olen saanut viettää virkamiestasoisten biletys- ja tilitystekstien parissa. Sinut olisi epäilemättä hillittömän hauskaa tuntea IRL.

Anonyymi kirjoitti...

Pikkukännit sille, vai? :) On ollut hyvin kiinnostavaa seurata sun alkoholisoitumistasi. Vinkki viitonen: raittius ei ole kuivaa ja tylsää, sä et ole ollenkaan vielä hiffannut sitä, mutta pian sun on pakko.


Kaikkea hyvää sulle, ihan aidosti!♥

LauLau kirjoitti...

Aargh, mä en ehtiny lukea sitä kokonaan! Eikö voisi edes arkistot jäädä piristämään ankeaa syksyä...? Tää on niin ollu mun henkireikä kun oon tässä hiljattain eronnut jne. Mutta kiitos joka tapauksessa lukuisista hyvistä hetkistä!

T: LauLau

miira kirjoitti...

Eikä! Tämä on ollut blogien parhaimmistoa ja tulen kaipaamaan kovasti Johanna-tytön nokkelia ja hauskoja kirjoituksia. Muuta mielesi, pliis!

Anonyymi kirjoitti...

EIEIEI

Stella kirjoitti...

NOOOOOOOOOOO!!!

Äänestän edes arkistoa takaisin!

id kirjoitti...

Nyyh!!!!! Suomen paras blogi! Kiitos loistavista jutuista ja tule pian takaisin, joohan?

Anonyymi kirjoitti...

Nooooouuuuuuuuu!!!! :(

Anonyymi kirjoitti...

Voih, kiitoksia menneistä nauruista, oivalluksista ja totuudensiemenistä, mitä olet tarjoillut. Olen täällä, jos päätä palata!
-Helma-

tyttö kirjoitti...

Kiitos Liina! Niin tulee teitäkin ikävä, siis kaikkia kivoja. Tyhmiä ei tuu :)

Myy kirjoitti...

Kiitos!

tyttö kirjoitti...

Kiitos Onna!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Tämä ja Stellan blogi oli parasta mitä tästä maasta löytyi. Ethän ole kauan poissa.

tyttö kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jasmiina kirjoitti...

Hei hei ja kiitos! Hyvin kirjoitat ja jostain syystä minä ihan päinvastaisessa elämäntilanteessa oon tykännyt lukea tätä blogia. Ehkä täällä on ollut se elämä, mikä olisi voinut olla, jos asiat olisivat menneet toisin? Hyvää jatkoa ja tervetuloa takaisin, jos mieli muuttuu :)

tyttö kirjoitti...

Kiitos ihana!

tyttö kirjoitti...

No ok, harkitsen arkistoa.

Johanna kirjoitti...

Kiitos kun tulit sanomaan jäähyväiset! Oli kauheaa kun blogi vain katosi...

Ja kiitos miljoonasti tästä blogista, internetin parasta tarjontaa! Kaikkea hyvää ja ihanaa elämääsi! <3

tyttö kirjoitti...

Kiitos Helma.

Katja kirjoitti...

Voi munan muna!!! Vittu tätä me Sadun kanssa pelättiinkin, ehdittiin jo spekuloida. NNgghh. Hei jos kaipaat kirjoittamisjuttuja joskus niin ota muhun yhteyttä. Jään kaipaamaan. :)

Ps. raittius on todellakin ihan vitun tylsää.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Blogisi on ollut aivan paras, useamman vuoden ajan. Jos muutat mielesi, niin ilolla otan uutisen vastaan. Kaikkea hyvää jatkoon!

Anonyymi kirjoitti...

Perse! Itku! Ei saa lopettaa! Arkisto kehiin! Nyyh! Älä mee!

Jos nyt kuitenkin lopetat, niin ihanaa jatkoa elämääsi. Kiitos vuosien huvista ja monista makeista nauruista. Terkkuja koiralle <3

t: täti Tampereelta

Sohvi kirjoitti...

Voih, kaipaamaan jään :(. Tää on yksinkertaisesti hauskin blogi mitä tiedän, ja sinä oikeasti lahjakas kirjoittaja. Toivottavasti luovuudelle löytyy joku muu antoisa purkautumiskanava.

Huh, oon melkein tippa linssissä. Kiitos tyttö <3

??? kirjoitti...

you're breaking my heart!! en tajunnu ikinä että tää on ollut 6v pystyssä, ja nyt olinki jo suuntaamassa viivana arkistoihin mut.. ei :( se olis kyllä päräyttävä! pliis jätä muistijälki bloggeriin! liian moni blogi on vaan niin tylsä, epäitseironinen ja vaa...plaa

Taina kirjoitti...

hei älä meeeee.......
Kiitos ihanista jutuistasi jotka ovat piristäneet päivän jos toisenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Eikä ! Toivottavasti muutat mieltäsi.

Anonyymi kirjoitti...

Voi, mä niin tykkäsin susta.

Nanuska kirjoitti...

Voi ei :(
Sä olet ihana ja ihan paras, tuu takas!! (Kuvittele tähän joku päräyttävä räppibiitti) <3
Kiitos aivan mahtavista jutuistasi, _mikään_ ei ole ollut näin hauskaa luettavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Tyttö, kirjotat niin hyvin ja hauskasti. Sun täytyy jatkaa sitä, tavalla tai toisella, sulla on terävän kirjoittamisen lahja. Jos et kuitenkaan niin tee, niin kiitos joka tapauksessa kaikista blogiteksteistä. Elän ihan erilaista elämää kuin Sä (ainakin siis postaustesi peruseella), mutta tätä blogia on ollut ilo lukea ja se on kirvoittanut niiiin monesti makeaakin makeammat naurut.

Hyvää syksyä!

Suski

Johanna kirjoitti...

Arkistoa kaipaaville (ja Tytöllekin tiedoksi): blogi on yhä luettavissa esim. Bloglovinin kautta...

lupiini kirjoitti...

BYÄÄÄ tyttö! Ikävä tulee! Oot hauskin! Onnea kaikkiin pyrkimyksiisi!

Samaan aikaan toisaalla kirjoitti...

Paheksun.

Kauko

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs tähän nyt sitte pitäis sanoa. Paskaa, ei näin, voihan vittu. Tai pliiiiiiiide, älä jätä. Tai ok, ja kiitti letuista ja mä kovasti tykkäsin. Hmmm.. ehkä mä valkkaan ton vikan. Kiitos ja onnea elämäsi seuraaviin seikkailuihin. Olisinpa kärpäsenä katossa. <3

Susannavai kirjoitti...

Täälläkin jäädään kaipaamaan sua! kaikkea hyvää elämääsi jatkossa <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna, eiku siis Tyttö! Kiitos ihan mahtavasta blogista, päädyin tänne ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten, ja ai että oli hauska lukea alusta asti kaikki ne mahtavat jutut leijonaharjakonsulttisedistä, lenkkareista, tamperelaisista räppäreistä jne.

Kiitos myös mahtavista nauruista, jos joskus kyllästyt siihen valitsemaas uraan voisit koittaa vaikka itseironista stand-uppia ;) . Mä en olis todennäkösesti kyllästynyt vielä vuosiin, ja vituttaa jos joku on kommenteillaan vaikuttanut siihen haluaako tehä jotain tällasta, avointa "päiväkirjaa". Mutta aikansa kutakin, nauti elämästä just niin ku tykkäät sitä elää, niin mäkin!

Uskallan muuten väittää että näiden juttujen lukeminen on saanut enemmän hyvää kun pahaa aikaseksi =) Jos siis mitenkään mahollista, arkisto ois todella hieno juttu!
JA jos päätät jatkaa kirjottelua, laitathan siitä vähintään hesarin etusivulle mainoksen, en meinaan halua missata sitä jos tämä vielä kuitenkin jatkuu!

-juhani

Anonyymi kirjoitti...

Onneks tulit edes hyvästelemään. Kävin täällä ihmettelemässä tyhjyyttä jonkun kerran. Kaikkea hyvää sulle! :)

- ipo

Anselmi kirjoitti...

Voi suru ja murhe! Luin blogin pari vuotta sitten suunnilleen yhdeltä istumalta alusta loppuun. Sen jälkeen ahdistuksen iskiessä oon käynyt aina lukemassa vanhoja kirjoituksia. Mitä mä nyt teen, kun iskee läskiahdistus, urakriisi tai mieskatastrofi? Tai jos mulla on samanlainen pomo kuin sulla konsulttitoimistossa tai jos jooga lähtee käsistä? Oot niin skarppi ja hauska! Olin ihan kauhusta kankeana viikon, kun täältä oli kadonnut kaikki ja nyt tämä. Yhyyy!

Hiekkamies kirjoitti...

Itku melkein tuli tuosta lopetuspäätöksestä. Tuli kyllä täytenä yllätyksenä ainakin minulle.

Tyttö, lämpimät kiitokset näistä vuosista (Leijonanharja-ajoista asti minäkin olen täällä roikkunut). Olet todella fiksu ja lisäksi hykerryttävällä huumorilla varustettu ihminen, joten tiedän, että tulevaisuutesi tulee olemaan valoisa. Toivon kovasti, että joku kaunis päivä vielä näemme Tytön paluun. Siihen asti, kaikkea hyvää!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Tämä on kyllä koko Suomen paras blogi. Kirjoitat niin hauskasti, ja sulle aina tapahtuu kaikkea. Huuh, tässäkö pitäisi jäädä vain niiden liibalaaba blogien pariin :(.. No, kiitos kuitenkin kaikista menneistä vuosista (menikö hiukan stalkkerin kuulosen puolelle..) Ja; arkisto !! Oot paras.

Anonyymi kirjoitti...

Oh no! Löysin blogisi vasta, enkä vielä ehtinyt kunnolla perehtyä vanhoihin poustauksiin, vaikka niitäkin suunnittelin jossain välissä lukevani - nuo uusimmat tekstitkin kun olivat niin loistavia! Yhyy!

Herrasmies kirjoitti...

No ei nyt hyvä ollenkaan mutta ymmärrettävä päätös. Laita nyt se arkisto kuitenkin peliin että pikkutytötkin voivat ottaa mallia Elämästä (tm). :)

tyttö kirjoitti...

Myy, kiitos itsellenne! (en oo ihan varma kiitetäänkö tästä siitä että kirjotin blogia vai siitä että vihdoin päätin lopettaa mut kiitti joka tapauksessa ;)

Marsu Maria kirjoitti...

Voi itku! Minäkin olen lukenut leijonanharjiksesta asti ja tykännyt ihan hulluna sun kirjoitustyylistä, tämä on ollut aivan paras blogi <3 kaikkea hyvää sulle ja komppaan kommentoijaa joka sanoi että jos jatkat niin vähintään Hesarin etusivulle sitten ilmoitus!

Ville kirjoitti...

Kuusi vuotta jo
otetaan skumppaa sille
kiitos nauruista!



(Viihdyttävän lukemisen puutteessa puran virkamiesahdistustani kiusaamalla maailmaa paskoilla haiku-runoilla, hähä!)

tyttö kirjoitti...

Anonyymi 7:26 ip - Huokaus. Tässä yksi hyvä esimerkki syistä jonka takia koko blogi alkoi kyllästyttää. Että kaikkea hyvää vaan sinnekin, koittakaa vaikka keksiä itsellenne jotain muuta tekemistä kuin vieraiden ihmisten diagnosointi ja neuvominen internetissä. Ihan aidosti.

tyttö kirjoitti...

LauLau - sori. Ja kiitos & tsemppiä, kyl se siitä!

tyttö kirjoitti...

Id, aawww, kiitos!

tyttö kirjoitti...

Täti-ihminen, kiitos miljoonasti sulle myös ja kaikkea hyvää myös sinne! Ps. Vastasin just sun meiliin myös

Katariina kirjoitti...

Blogisi on ollut parasta, mitä internet tarjoaa. Blogisi on kokonaan oma tyylilajinsa, kukaan ei pysty tätä tyyliä kopioimaan tai yhtä hauskasti kirjoittamaan.

Millähän tämä tyhjiö täyttyy nyt sydämessäni..? Tulee ikävä. Mutta kiitos kaikesta ja onnea uusiin seikkailuihin! :) <3

tyttö kirjoitti...

Katja - Vooi, liikkistä ku ootte spekuloineet. Ja joo, kirjoittamisjuttuja varmasti kaipaan eli laitan sulle meiliä!

PS. Oon ollut juomatta ihan huvikseni yli kuukauden. Tylsää on ollu.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tuli etukäteen ikävä...kiitos näistä vuosista!

Saara kirjoitti...

Voi Tyttö, ikävä tulee, mutta ymmärrän päätöksesi. Myöhäisherännäisenä vasta kesällä löysin blogisi, mutta ennätin sen lukea alusta loppuun saakka ja sain monet iloiset naurut.
Kiitos, ja hyvää jatkoa!

tyttö kirjoitti...

Miira, Jasmiina, Taina, S, kaikki Anonyymit – Kiitos!!

Täti Tampereelta – Kiitos paljon. Ja terveiset välitetty eteenpäin :)

Sohvi – Voi, kiitos. Ja arvaa ollaanko täällä tippa linssissä kun luen näitä kommentteja. Kirjoittamista aion kyllä jatkaa, yksi syy lopettamiselle/ pitkälle tauolle onkin just se että yritän kirjoittaa vaihteeksi muuta. Katotaan kuinka käy..

??? – Tänks. Ja mietin arkiston palauttamista.

Nanuska – Aawwww, kiitos!!

Suski – Kiitos ihanasta kommentista. Kirjoittamista tosiaan jatketaan, varsinkin nyt kun tää kaikki kehuminen nousee ihan just päähän ;)

Lupiini – Niin tuleeki ikävä. Onnea kaikkeen myös sinne.

Kauko - :D

Juhani – KIITOS. Ja Hesarin etusivun mainos tulossa luonnollisesti, mullahan ei siis pikkurahasta oo pulaa. No ne tyhmät kommentoitsijat ovat vain yksi syy lopettamiseen (sitäpaitsi niitä on ollut yllättävän vähän!), toinen on esim. se, että ihan liian moni on tunnistanut/ selvittänyt nimen yms teksteistä (no oma vikani tietty, ois pitäny jättää muutama yksityiskohta kertomatta), ja kun olen halunnut anonyymina kirjoittaa, niin ei tästä nyt enää tullut oikein mitään. Arkiston poistin samasta syystä.. En halunnut odotella että pomo tai äiti ilmottaa että kävin just lukee sun blogia, mites toi sun alkoholin käyttö/ seksielämä/ mielenterveys?

Ipo – Kaikkea hyvää myös sinne, muru!

Anselmi – Kiitos. Ja mä tiedän mitä teet seuraavan kerran kun ahdistus iskee: Aloita oma blogi!

Hiekkamies – Niin meinas mullakin tulla itku kun luin sun kommentin. Kiitos myös sinne näistä vuosista (kuulostaa muuten dramaatiselta). Ja tämän mä ehkä printtaan ja laitan kehyksiin: ”Olet todella fiksu ja lisäksi hykerryttävällä huumorilla varustettu ihminen, joten tiedän, että tulevaisuutesi tulee olemaan valoisa”. Snif!

Herrasmies – Kiitos kommentista ja joo, siinä on kyllä painava syy laittaa arkistot takaisin, ”että pikkutytötkin voivat ottaa mallia Elämästä”. Hehe.

Marsu Maria – Kiitos!! Ihan kreisi ajatus muuten että niin moni on lukenut tätä niin kauan. Huh.

Ville – Haiku, vau! Kiitti!

Tyyne Mursu – Aaaawwwwwww kiitos!! ”Blogisi on ollut parasta, mitä internet tarjoaa. Blogisi on kokonaan oma tyylilajinsa, kukaan ei pysty tätä tyyliä kopioimaan tai yhtä hauskasti kirjoittamaan”. Jos mä joskus kirjoitan kirjan ni toi sitaatti tulee sinne takakanteen, ok?

tyttö kirjoitti...

Ja kiitos, Saara <3

Karoliina / Kirjava kammari kirjoitti...

Nyyh.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiitos hauskoista kirjoituksista! Toivottavasti teet vielä joskus paluun, koska olet Suomen omaperäisimpiä ja mielenkiintoisimpia bloggaajia.

eskimo kirjoitti...

Joo, mitäpä tähän sanois kun kaikki on jo sanottu ylempänä niin hyvin.

Tekstejäsi tulee ikävä mutta kiitos paljon, että kävit selittämässä tilanteen. Minäkin kävin tällä ihmettelemässä ja kauhistelemassa tyhjää blogia, nyt on ikäänkuin closure saavutettu. :D

Kaikkea hyvää jatkossa!

Anonyymi kirjoitti...

Nooooouuu!!

Kaikkea hyvää jatkossa, blogisi on ollut ihan parasta luettavaa.

A.

byhyy kirjoitti...

Voiiiihan vitalis. Ja mä kun löysin tämän työpäivien piristyksen pariin vasta viime keväänä. Ihan pirun harmillinen tämä päätös, mutta samalla niin ymmärrettävä.. Aika aikaa kutakin. Mutta noista ylläolevista kommenteista tulkitsen että palaamispäätöksestä ei ruoskita! Kaikkea hyvää sulle, kiitos näistä :)

Anonyymi kirjoitti...

Aloita uus blogi. Anonyyminä tällä kertaa. Kyllä me hardcoreblogittajat se löydetään :)

T: anonyymi fanittaja (kun en jaksa google-tilejä availla)

Jonna kirjoitti...

Ou nou! Toivon todellakin, että käytät oikeuttasi muuttaa mieltäsi ja jatkat kirjoittelua. Sun blogi on aivan helmi ja sulla on mahtava tyyli ilmaista asioita. Paras blogi koko universumissa. Tulee iksu! :)

Kaikkea hyvää Tyttö! :)

TM kirjoitti...

Awww shite. http://www.youtube.com/watch?v=5LrHfxW4XOg

Kiitos että teit elämästäni hieman parempaa blogisi kautta. Toivottavasti teet comebackin jonain päivänä, siihen asti parasta mahdollista jatkoa ja bootcut 4eva, baby!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos darra-aamujen suolasta!

Anonyymi kirjoitti...

Dääm, tää on ollut (ja tulee olemaan, oletan) ainoa blogi jota olen seurannut 6 vuotta, oon hei ollut ihan ekoista teksteistä mukana! Oon myös laskeskellut, että taidan olla sua kuus vuotta nuorempi ja noin kuusi ja puoli vuotta sitten deittailin hetken sellaista räppärimiestä, jonka epäilin moninaisista syistä(epäilen jossain määrin yhä, ainoo mikä sotkee on nää manseen liittyvät preferenssit) olevan sun exä. Se räppäri ei kyl ollut päässyt exästään (susta?) yli sitten ollenkaan. Tässä kuuden vuoden aikana olen kehittynyt niinkin paljon, että en enää deittaile itseäni vanhempia räppäreitä tai muitakaan henkilöitä, vaan olen myös kallistunut "nuorempi on nuorempi" linjalle. Ja mustakin on tullut tän kuuden vuoden aikana virkanainen jne jne Et siis arvaa vaan tuleeko ikävä <3 Tää oli hieno blogi ja 6 vuotta hieno saavutus, itse kykenin pitämään blogia 6 kuukautta kunne tuli ahdistus. Kaikkea hyvää, skumppaa (selvänä ON USEIN tylsää) ja nuoria miehiä ja koiruushetkiä ym yms!!! Olet huippu.
A-no

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja selvennyksenä siis, ei sun viimeisin exä vaan joku aiempi räppäriexä tietty!
A-no

Anonyymi kirjoitti...

Mitä vittuu? Defenssimekanismini ei sisällä juuri nyt muuta kuin loputtoman tulvan kirosanoja. Mitä helvettiä mä nyt teen? Ei ole mitään odotettavaa elämältä enää hei!

Hirmu ikävä tulee, oon kans lukenut sun läppiä iät ja ajat enkä koskaanikinämilloinkaan oo pettyny. Oot mahti <3 Toivottavasti vielä törmätään. Eiko tottakai, sähän oot mun mukulan kummitäti. Ha!

Kivinen (Elina)

Essi kirjoitti...

Eiiiiiiii!!! Kiitos älyttömästi huippuhauskasta blogista, ikävä tulee!

Kaikkea hyvää tuleviin koitoksiin! Älä anna noiden nimettömien nillittäjien lannistaa, me diggailijat ollaan joka tapauksessa enemmistö :)

Katya kirjoitti...

Hmm.
Mää sanon vaan että "pöh", ja se siks että tää oli helvetin hauskaa lukemista :-)
Harmi, että päätit lopettaa, mutta kyllä tämä tuonne suosikkeihin jää siltä varalta että Tyttö palaa kuvioihin! Kaikkee hyvää sulle :-)

(ja niille paskoille negatiivisille analysoijatyypeille jotka kuvittelee tuntevansa ihmisen jonkun yhden blogin perusteella... sano niille vaikka että vetää vitun päähänsä ja juoksee järveen :-P )

Tiitu kirjoitti...

Eikä!! Tää oli ihan paras blogi! Arkistot takas aineskii, ku mäkään en ole tätä ihan alusta asti seurannut! Voithan sä perustaa uuden blogin, jos tuntuu, että tää historia painaa liikaa täällä. Ja sit linkki sinne meille kaikille.

Joanna kirjoitti...

Kiitos hauskoista jutuista ja kaikkea hyvää elämääsi Johanna-tyttö!

pauliina kirjoitti...

kiitos kun jaksoit näinkin kauan, pus!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Mullakin kostu silmät, tää on ollu mun rakkainta lukemista niin kauan, et en edes muista. Oot ihana, kiitos! Beijos!

Satu kirjoitti...

Nöhöy... Sä oot ihana - tätä blogia tulee ikävä. Aivan kuten tuolla joku jo sanoihin; internetin parasta luettavaa :) Harmi kun lopetat. Ehkä teet comebackin, I hope so. Nyt juon (tuskaan) puollon punaviiniä. Kippis ja halaus!

Maria kirjoitti...

Äh ja pöh, nyt harmittaa, kun en aikaisemmin kommentoinut tekstejäsi. No, parempi nyt kun ei koskaan. Olet piristänyt jutuillasi myös mun lukemattomia työpäiviä ja tylsiä iltoja. Mun mielestä oli hauskaa, että olit anonyymi - sut sai kuvitella sellaiseksi kuin itse halusi (tää kuulostaa nyt jotenkin tosi sairaalta, mut you know..). Kiitos ja voi hyvin!

Johanna kirjoitti...

Damn! Nyt menetettiin blogimaailman parhaimmistoa. Mut täysin ymmärrettävät perustelut.

Kiitos vielä, oot lahjakas kirjoittaja!

-Johanna-

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei en kestä että itkeskelen täällä tätä aikakauden loppua. Tyttö oot kyllä parhaista parhain, sun tekstissä ja tyylissä on jotain vaikeasti selitettävää erityislaatuisuutta.

Ja todellakin, jos arkisto palaa, niin mun omien tyttöjen elämänopas olkoon Tyttö.

Anonyymi kirjoitti...

Ää, et ole tosissasi! Harkitse vielä kerran, jookos?

-plaa

Anonyymi kirjoitti...

Apua! Löysin sut vasta tänä vuonna joskus keväällä ja oot ollu mun henkireikä siitä lähtien! Mä toivon kaikkee hyvää ja sydämestäni, et jatkat kirjoittamista. Mä voisin puolestani tehä kirjan mistä kaikesta sun blogissa pidän..joten en yritä änkee sitä enää tähän, ku löydät sen sitte jostain alekorista parin vuoden päästä kirjatorilta. Olkoon räpäyttäjät tienviittanasi jatkossaki! Miss you! T. "kaikki tai ei mitään"

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon kanssa lukenut blogia leijonanharja-ajoista lähtien.

Kiitos kaikista kirjoituksista, ne ovat olleet huippuja! Harmi, etten tiedä vastaavaa blogia, mutta ehkä niitä joskus tulee vastaan.

Mä luulen kuitenkin, että keskimäärin lukijat osaavat ymmärtää ironiaa, eivätkä ole ottaneet sun kirjoituksia kirjaimellisesti. Ja ne, jotka on ottaneet (esim. alkoholi yms. vänkääjät) saavat ottaakin ja tuskin ovat millään tapaa muutenkaan merkittäviä oikeassa elämässä.

t. Salla

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei!! Todellakin Suomen paras blogi, joka on tarjonnut hillitöntä viihdettä porvarillisessa ammatissa toimivalle kunnon kansalaiselle, jolla on pieniä lapsia ja pakotettu tarve käyttäytyä asiallisesti. Olet ollut oikeasti ihan parasta! KIITOS!!! jään kovasti kaipaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olen fanittanut kommentoimatta tätä blogia pari vuotta ja ehdin onneksi lukea kaikki vanhat postauksetkin moneen kertaan. Tää on ollut kirkkaasti Suomen hauskin ja omaperäisin blogi. Kiitos siitä!

Mua ei silti sureta tän blogin loppuminen. Vähän niin kuin hyvän kirjan, myös hyvän blogin on loputtava joskus.

Ihanaa jatkoa sinulle "tyttö"!

t. yksi anonyymi Heidi

Erika kirjoitti...

Voi kuinka harmi! Tämä on ymsi harvoja blogeja jota on jaksanut lukea monta vuotta! Mahtava ja hauska tyyli kirjoittaa! Tulee todella ikävä tätä blogia. Mutta ehkä se on niin että huipulla ollessa pitää lopettaa. Ihan tyhmä ajatus tosin. Kiitos kuitenkin hauskoista lukuhetkistä ja kaikkea hyvää sinne. Salaa (tai no, nythän se ei ole sitten niin salaista) kuitenkin toivon että vielä palaat!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei!! Toivoin että kyseessä oli vain "tekninen ongelma", kun kaikki tekstit katosivat. Closing-päätöksesi jättää valtaisan aukon blogosfääriini, byäähh.

Blogisi on ollut ihanan elämänmakuinen, aito, elävä ja epäsovinnainen(kin), sanalla sanoen mahtava! Kiitos ja pus sinulle, go on strong!!

-Annis-

Anonyymi kirjoitti...

Surettaa.

Hyvää jatkoa ja kiitos näistä vuosista, naurua on riittänyt. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mahtavasta blogistasi Tyttö! Sulla on aivan loistava huumorintaju ja toivon että sun kirjoittajanlahjat löytää uuden purkautumiskanavan pian. Muista sitten ilmoittaa meille per heti!

Kaikkea ihanaa sulle!

t. Emilia

Jenni L. kirjoitti...

EIIIIIIH!

Arkistot ainakin takaisin. Tämä oli Suomen hauskin blogi. Voi mikä sääli, että päätit lopettaa, mutta onneksi mieli voi aina muuttua.

Pidän sille mielen muuttamiselle peukkuja ja toivotan sillä aikaa elämääsi kaikkea hyvää.

Kris kirjoitti...

Hahaha, luulet varmaan, että hiljaisesti hyväksyn tämmösen petturuuden.

MUTTA EN HYVÄKSY!

Mulle tuli myös suunnaton tarve kertoa, miten sillon vuoooosia vuoooosia sitten alunperin päädyin lueskelemaan tätä, koska tiedän että nauraisit ihan helvetisti sille jutulle. Ja mulle.

LauLau kirjoitti...

Hei vielä ja kiitos vastauksesta, kyllä se elämä siitä suttaantuu :-) Ja vaikka kaipaankin kovasti arkistoja, ymmärrän hyvin ettet niitä välttämättä halua jälkeesi jättää. Mut uudelleen iso kiitos ja onnea valitsemallasi tiellä!

Anonyymi kirjoitti...

:(
- Zaida
Nyt ei siis mieli taivu mihinkään muuhun.
Paitsi että toki haluan kiittää sua darra-aamujeni
piristyksestä, elämänohjeista ja kaikesta muusta
mahtavasta, joita blogisi piti sisällään.
Silti - pieni toivo elää: kunpa epästabiili mielenlaatusi veisi voiton.
I'll drink one* for you tonight.

* Oikeesti siis tosi monta, mutta kuka vittu näitä laskee (paitsi ehkä joku tylsimysbylsimys).

Anonyymi kirjoitti...

Tää on kyllä suuri menetys blogosfäärille!

Mutta kiitos ihan loistavista teksteistäsi, toivottavasti palaat kirjoittelun pariin joskus niin, että mekin päästään taas nauttimaan sujuvasanaisuudestasi.

Oot paras ja lempparein blogaaja ikinä!

K

Anonyymi kirjoitti...

EIIIIIIIIII!!! Just Duunissa mietittiin että mitä helvettiä on tapahtunut kun Blogi oli hetken suljettu. Sä oot ollu ihan ehdottomasti arjen piristys jo vuosia. Pirun tyhmää mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Ihan huippusyksyä sulle ja muista että älä ikinä muutu.

Eitaaskaanmuista... kirjoitti...

Byääh! Nyt mulle jää vain yksi blogi, jota luen säännöllisesti.

Jos ikinä koskaan päätät tehdä paluun, se otetaan riemulla vastaan. Toinen, mitä voisit ehkä harkita, on salasanasuojatun blogin kirjoittaminen? Tällöin se ei olisi vapaata riistaa ilkeille anoille, äidille ja pomolle.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset ja kaiken maailman kehut täältäkin, yhdeltä anolta, joka on lukenut blogia intopiukeena monta vuotta!

Hyvää jatkoa!

Sini kirjoitti...

voi ei, tämä oli aivan ihana blogi! toivottavasti jatkat kirjoittamista vielä joskus! Tulee ikävä hauskoja juttujasi!

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ihmeesä:(:(::(:(???!!! Nooooooouuuu... huoh, pitää taas siirtyä katselemaan päivän asuja.

Anonyymi kirjoitti...

Auuuuuts! : / Kurjaa että "jätät meidät", mutta toivotan sinulle (ja söpölle koirallesi!) joka tapauksessa parasta mahdollista jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Pirutnarut! Vasta löytyi blogisi.
Protestoin!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Apua!!!! Mutta samalla ISO KIITOS näistä kuudesta vuodesta, tämä on ollut ylinvoimaisesti Suomen paras blogi!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Tyttö, kiitos hienosta blogista. Mä en tainnut ehtiä kahlata koko blogia läpi, mutta sellaista se elämä joskus on.

Sulla on ihan mahtavat läpät, sana hallussa ja tuntuu siltä, että suhtaudut harvinaisella lämmöllä kanssaeläjiisi; muhun on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen sun tapa vastata aina jokaiseen kommenttiin yhtä paneutuen. Ehkä törmätään joskus paarissa, Piritorilla tai palaverissa (tai ehkä joogasalilla, kunhan annan itseni hurahtaa. Nyt just ei ehi).

Venni

Anonyymi kirjoitti...

Ah ja voih. Löysin blogisi joskus vuosia sitten harrastaessani googlausta hakusanalla "trancehousut" ja muistan kuinka nauroin ääneen lukiessani tuota kyseistä trancehousu-aiheista blogaustasi, olin samantien myyty. Siitä lähtien olen blogia seurannut tiiviisti ja kyllähän tämä haikealta tuntuu, mutta ymmärrän kyllä päätöstäsi.

Kaikkea hyvää ja mielettömiä juttuja sun elämään jatkossakin! :)

joeking kirjoitti...

Kiitos! Hyvää kirjoitusvirettä muille areenoille. Ostahan se rhodes!

Etkö muuten voisi ylipuhua Leijistä jatkamaan blogiasi per joskus?

M kirjoitti...

Tätä tulen kaipaamaan. Mutta niinkuin ne sanoo, maailmassa pysyvää on vain muutos. Siis skål ja adjö! Ja kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Tyttö, mulla on ikävä jo nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Nöyyyy! Mahtava blogi, toivottavasti pyörrät päätöksesi :) Laita hei pliis vanhat tekstit takaisin, niin jotain apua ees vieroitusoireisiin. Kivaa syssyy ja oivallisia käänteitä elämään!

t. Kaima

Anonyymi kirjoitti...

oot ollu mulle vähänku ylimääränen isosisko. super-jees, kiitos, hei!

Anonyymi kirjoitti...

Mä niin elättelin toivoa, että muokkaisit vaan ulkoasua ja tageja kun kaikki hävis. Sniif.

Tää oli ehdottomasti paras blogi, johon oon törmännyt. Kiitos ihan huikeista kirjoituksistasi!

Aivan kuten joku ehdotti ylempänä, myös mä kannattaisin salasanasuojattua blogia. Halukkaat vois sitten vaikka luoda google-profiilin ja lähettää sulle perustellun anomuksen, jotta pääsisi lukemaan sun kirjoituksia.

Jookojookojooko?

Janna kirjoitti...

Voi eeeei! Juuri kun löysin sinut :( Ole kiltti ja muuta mieltäsi :) Pidän kirjoitustyylistäsi mielettömästi.

Psst! Pian on luvassa keikkakuvapostausta (Stig ja PMMP, oih!) sekä ensimmäinen sponssattu postaus - en kerro vielä mistä!

Anonyymi kirjoitti...

Voi itku!! Harvoin loydan kivoja blogeja, ja nyt kun sellaisen loysin niin heti seuraavana paivana tama oli suljettu. :-( Kiva kun tulit kuitenkin kertomaan, etta lopetat. Vaikka olis kiva, etta jatkaisit. Tai etta ainakin vanhat tekstit olisi luettavissa. Joka tapauksessa kaikkea hyvaa sulle!

-j-

Katja kirjoitti...

Voi ei! En ole juurikaan kommentoinut, mutta kyllä lukenut ja viettänyt monet hauskat hetket tämän blogin parissa.
Toivottavasti muutat mielesi ja please palauta arkisto luettavaksi että saamme nauttia edes niistä.
Mukavaa syksyä!

Nessa kirjoitti...

Kurjaahan tämä on meidän lukijoiden kannalta, mutta vielä on toivoa bongata sut Ruudolfin keikalta. Huutelen sitten vaan kaikille randomeille "Johannaaa". Kaikkea hyvää :).

janina kirjoitti...

VOI EI!!! Tuu pian takas! <3

Anonyymi kirjoitti...

Todella harmi,tätä blogia on ollut niin hauska lukea! Sulla on mahtava kirjoitustyyli, voisitko tiivistää blogin parhaat palat ja tarjota johonkin kustantamoon kirja-aihiona? Tyttö sinä olet Rätti -kirjalle olisi taatusti lukijoita!

Anonyymi kirjoitti...

Toivon sulle nuoria miehiä, skumppaa ja tennareita enemmän kuin kenellekään muulle! Tässä elämässä saavuttaa mitä vain, kun sydämessä on tuollainen lämpö kuin mitä sulla on.

Anonyymi kirjoitti...

kiitos että olet kertonut siitä elämästä, jonka kaltaista olisin halunnut elää, jos en olisi niin sovinnainen, nynny ja laiska!

Kati kirjoitti...

Voih, kyllä jää ikävä, Tyttö Johanna. Onneks oon löytänyt täältä kommenttiboksin kautta muutaman muun kelpo turinoijan. Kaikkea hyvää sulle, ja tsemppiä siihen toiseen kirjoittamiseen! Eikä varsinaisesti haittaa jos päätätkin joskus palata. Pus!

Anonyymi kirjoitti...

Eih! En kestä! Tämä blogi on pelastanut niin monta synkkää hetkeä... Mm. sen, kun itseäni 6 vuotta nuorempi poikarakastajani otti ja jätti. Perhanan perhana.

Mun mielestä Ruudolfin pitäis tehdä sulle nyt joku ylistysräppi.

Oot ihana ja toivon sulle kaikkea hyvää elämään. Ja oon varma, että kaikkea hyvää sun elämään tulee kuulumaankin. Ryyppääminen on jees, seksi on jees, mielenterveysongelmat on ihan jees, sä oot enemmän kuin jees <3 Pidä ittes naisena!

T: Rosa Majalis

Anonyymi kirjoitti...

Tämä oli ainoa todella hyvä, anteeksi, MAHTAVA blogi, jota olen koskaan seurannut. Sun huumori on parasta ja kirjoittajanäänesi jäljittelemätön. Et oo pelkästään hauska, vaan näissä sun jutuissa on oikeesti myös sisältö. Pettämätön ironiantaju. Sun blogista ei koskaan oo tullut sellanen olo, että yrittäisit olla jotenkin nokkela. Näitä näpsäköitä ja blaah niin tylsiä sutkauttelijoita on blogiviidakko täynnä, mutta sua on vain yksi. Tosi ikävää, että sut tunnistettiin, ja tämä on kyllä sellanen syy, jonka vuoksi ymmärrän loppetamispäätöksesi täysin, vaikka itseäni jäänkin menetyksen vuoksi säälimään.

- Saana

Saara Karoliina kirjoitti...

Arvasin että kyse on siitä että anonymiteetti meni. Vittu miksei ihmiset vaan voi nauttia hyvästä shitistä vaan pitää uteliaina lähtee penkomaan? Blogisi oli oikeasti yksi parhaista jutuista; harvat asiat (=koiranpennut, hyvä seksi, uudet pinkit tennarit) piristivät yhtä paljon kuin se, kun klikkaili itsensä tänne ja huomasi että JESS, uusi päivitys on tullut!

Nyt mulla ei sitten ole muita vaihtoehtoja kuin aloittaa Piritorin läheisyydessä stalkkailu muka koirankusetuspuuhissa. Ehkä meidän koirat rakastuu (mulla on kaksi, toinen on lälly ja toinen on raju, eli kaikenlaista sulhoa on tarjolla) ja meidän tulevaisuutemme on yhteinen???

Joka tapauksessa: kiitos hauskoista hetkistä, tutustuttamisesta Ruudolfiin (& Karriin) ja hienojen tennareiden arvostamisesta. Maailma ei ole enää yhtä kiva paikka kun blogiasi ei ole. Tykkään susta <3 <3 <3

Heidi kirjoitti...

Myyyyyyh! :( No, mutta kuten tuolla ylempänä todettiin, niin kait se on lopetettava silloin kun on huipulla. Myytkö sä sitten tulevaisuudessa oikeudet jollekin, kun tarviit rahaa viinaan? Kuten siis Nykänen mitalinsa. ;)

TAI: Sä saat hollantilaisen kanssa vauvan ja menet sen kanssa naimisiin ja nyt sulla on joku salainen vauva/hääblogi!

Kaikkea hyvää sulle ja koiralle :) Jos mä joskus mummokoirani kanssa eksyn samaan koirapuistoon (ellei mummoni saa sydäriä ihmispaljoudesta) voi mun koira opettaa sun koiraa polttamaan röökiä.

(P.S. Ruudolf osaa myös olla ****pää. Teki oharit mun hyvälle ystävälle vanhojen tansseissa. Tosin on pyytänyt sitä julkisesti anteeksi, joten ehkä se on oppinut jotain ;) )

Anonyymi kirjoitti...

Hei mitä vittua? Et tietenkään lopeta. Oletko sä raskaana ja nyt yrität hormonimyrskyssä muuttaa elämääsi? En ollenkaan hyväksy.

Anonyymi kirjoitti...

EEEeeeeeiiiiih!! Mä oon niin paljon räkättäny sun kirjotuksille,ne on pelastanu monen monta päivää.Sä oot ihan paras ja ikävä tulee olemaan valtaisa!
Mutta kiitos näistä vuosista ja kaikke parasta sinulle! Comebackia odotellessa:)

-Alisa

Anonyymi kirjoitti...

Voih. Kiitos monen monista synkeitä päiviä piristäneistä kirjoituksista. Come backia odotellessa...

-Minna

Riikka kirjoitti...

Sääli. Vaikka ymmärrän kyllä varjopuolet ja sen, et aikansa kutakin. Tsemppiä sulle muihin kirjoitusjuttuihin ja kaikkeen muuhunkin - toivottavasti kuullaan susta vielä, Johanna!

Heidi kirjoitti...

Tätä mää vähän pelkäsinkin, kun täältä katosi kaikki matskut. Pakko kuitenkin kiittää monista hyvistä nauruista, jotka täällä sain. Kaikkea upeeta ja mahtavaa sun eloon jatkossakin!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Ihan tyhmää. Tää oli paras blogi, mitä oon koskaan lukenut. Kaikkea hyvää jatkossa ja toivottavasti saadaan jossain muodossa lukea tuotoksiasi vielä jatkossa.

Anonyymi kirjoitti...

Mulle tuli hyvä mieli siitä, että näin moni ymmärsi arvostaa tätä blogia ja sen huumoria. Se jotenkin luo uskoa ihmiskuntaan!
Kiitos Tyttö, en ikinä kommentoinu mut kerta se on ensimmäinenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Tyttö loistoblogista ja hyvistä kirjoituksista! Haikeudella muistelen iltoja kun toiveikkaana menen blogiisi uuden kirjoituksen perässä... aukko jää nyt mun surffausiltamiin. Ankeina aikoina luin parhaimmistoa useaan kertaan arkistosta. Kirjoituksesi eivä ole mitään kertakäyttökamaa, suosittelen kirjoittamista vastaisuudessakin:) En oo kommentoinut mitään koska ei mulla olisi ollut mitään järkevää sanottavaa, mutta olen ollut sun aktiivinen seuraajasi pitkään. Kiitos! (koirasi on ihana)

Anonyymi kirjoitti...

Eiih! Täällä yksi anonyymi mutta lukemattomia kertoja viihtynyt lukija. Vaadimme siis vähintään arkistoa! Ja mielellään näyttävää comebackia piakkoin! Onneks hankittiin just koira, ehkä se "vähän" paikkaa tätä elämään jäävää aukkoa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä blogi oli paras blogi mitä ikinä olin lukenut, harmi että löysin sen aivan liian myöhään - noin viikkoa ennen tätä päätöstä. Ja nyt ei ole edes arkistoa mitä tarkastella!

Ah, täyttymätön kaipuu..

Anonyymi kirjoitti...

Ikävä.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä vuosien jälkeenkin blogisi tuli mieleeni. Paluutasi kaivaten ��

LottaR kirjoitti...

Arkistoa yhä odotellen.